Co Immo Stone & Steel valt in de prijzen

(vlnr) Kris Bellefroid, Annick Puttemans, Vicky Dewitte en Kristel Van Belle

(vlnr) Kris Bellefroid, Annick Puttemans, Vicky Dewitte en Kristel Van Belle

Vastgoedkantoor Co Immo Stone & Steel uit Tienen kreeg de Award “Certified Partner 2016” van Immoweb. Co Immo Stone & Steel maakt deel uit van Co Immo, een netwerk van vastgoedkantoren.

“Deze award is hét kwaliteitslabel van Immoweb en wordt enkel uitgeloofd aan de geselecteerde kantoren die voldoen aan de strenge criteria”, zegt Vicky Dewitte, zaakvoerder van Co Immo Stone & Steel. “Belangrijke voorwaarden zijn onder meer dat de panden kwalitatief gepubliceerd worden, een professionele fotoreportage, een gedetailleerde beschrijving van het onroerend goed.”

De groep Co Immo werd acht jaar geleden opgericht door vier BIV-erkende makelaars, die elk in hun eigen regio een kantoor openden. De kantoren zijn gevestigd in Leuven, Grimbergen, Steenokkerzeel en Tienen. “Dankzij onze goede onderlinge samenwerking en de sterke marketing is Co Immo vandaag de dag een gevestigde waarde in Vlaams-Brabant”, zegt Vicky Dewitte. “Co Immo heeft ondertussen een grote naambekendheid, we zijn duidelijk zichtbaar in het straatbeeld en het aanbod groeit jaar na jaar. We blijven investeren in de toekomst: de creatie van een nieuwe website, het aanbieden van een ruim dienstenpakket met interessante voorwaarden. Maar we garanderen vooral een professionele begeleiding van onze hun klanten bij de aan- en verkoop of verhuur van hun onroerend goed.”

“Deze erkenning van Immoweb is een bekroning op ons werk”, zegt Vicky Dewitte. “We willen dan ook vooral al onze klanten bedanken voor hun vertrouwen in ons kantoor.”