Clement krijgt speciale prijs voor inrichting van loft

schrijnwerkTijdens de uitreiking van de Schrijnwerk Awards 2015 kreeg de bvba Clement de speciale prijs voor lakwerk. Het bedrijf uit Bellingen, deelgemeente van Pepingen, dankt de onderscheiding aan de opmerkelijke inrichting van een loft.

De Schrijnwerk Awards werden al voor de elfde keer uitgereikt. Dit initiatief van het vakblad Schrijnwerk, een uitgave van Professional Media Group, bekroont het vakmanschap binnen de Belgische schrijnwerk- en interieurbouwsector.

De uitreiking vond dit jaar plaats in de gebouwen van Kempa in Herentals. Uit tientallen inzendingen werden door een onafhankelijke vakjury 46 projecten in vier categorieën genomineerd. Per categorie werden drie laureaten bekroond.

Clement kreeg de speciale prijs lakwerk. “Het schrijnwerkbedrijf uit Bellingen is vooral gespecialiseerd in totaalinrichtingen van woningen, winkels en horeca”, zegt Bart Desanghere, bladmanager van Schrijnwerk. “De zaakvoerder is Pol Clement. Hij won de speciale prijs samen met de firma Remmers. Dat is een Duitse fabrikant van lakken.”

“Clement dankt dat aan een project gerealiseerd in Brussel. Het gaat om de inrichting van een loft waarin veel zwart-witcontrasten verwerkt zitten. Zwart lakken is heel moeilijk omdat kleine onregelmatigheden veel sneller opvallen.”

Een trotse zaakvoerder Pol Clement (centraal) wordt op de foto geflankeerd door zijn gelegenheidspartner Filip Moens van Remmers (links) en Luc De Kesel van RVL Paints.