Doma D. werd door de correctionele rechtbank van Leuven veroordeeld tot een geldboete van 600 euro voor het uitbaten van een eetgelegenheid zonder vergunningen en inschrijvingen. De 54-jarige Chinese vrouw hield meer dan een jaar een illegaal Nepalees restaurant draaiende in de Parijsstraat in Leuven.

Van 1 januari 2015 tot 13 januari 2016 baatte de vrouw een restaurant uit in een studio op de eerste verdieping van een pand aan de Parijsstraat 43. Het ging om een studentenstudio, die zij huurde en die niet als hoofdverblijfplaats mocht dienen. De zaak was niet ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO).

De Economische Inspectie van de FOD Economie voerde een tijdje een observatie uit alvorens binnen te vallen. Doma D. was op dat moment aan het koken in de open keuken. In de leefruimte stonden drie tafels met tien stoelen. Op een keukenblok stonden klaargemaakte gerechten. In twee koelkasten en een diepvriezer werd een aanzienlijke hoeveelheid bereid en niet bereid voedsel aangetroffen.