Chevin Fleet Solutions breidt zich uit naar buurlanden

chevinChevin Fleet Solutions breidt de activiteiten uit met de opening van een nieuwe vestiging in Frankrijk. Dat is een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van het bedrijf uit Diegem (Machelen) dat software levert voor fleetmanagement voor het beheer van middelgrote en grote vloten.

Chevin Fleet Solutions is een toonaangevende leverancier van specifieke systemen van fleetmanagement voor alle voertuig- en vervoersactiviteiten. Op maat gemaakte softwareoplossingen worden gebruikt door meer dan 500 bedrijven in meer dan 100 landen voor het beheren van wagenparken, variërend van 100 tot 40.000 voertuigen. Op dit ogenblik worden meer dan 900.000 voertuigen beheerd met hun systemen.

Chevin bedient de Franse markt voortaan vanuit een nieuw filiaal in Lyon. Vijf jaar na de start in Diegem richt Chevin een volledig Franse organisatie op. Vanuit Lyon zullen zowel bestaande als toekomstige klanten door een Frans team geholpen worden. Hun kennis van de eigen, specifiek Franse markt moet het contact met de klanten verbeteren.

“Als strategische softwarepartner zorgen we met deze nieuwe organisatie voor meer kostenefficiëntie, een kleinere ecologische voetafdruk en beter rendement bij onze Franse klanten”, zegt verkoopdirecteur Jean-Charles Martin.

“Frankrijk is voor onze verdere groei enorm belangrijk. Om onze klanten optimaal te kunnen begeleiden in die specifiek Franse bedrijfsomgeving zitten we letterlijk en figuurlijk best zo dicht mogelijk bij hen”, zegt salesdirector Paul Verkinderen.

Een aanpak die bestendigd wordt met de aankondiging dat later dit jaar ook in Duitsland een filiaal opent om daar eenzelfde beweging te maken.