De rechtbank van Koophandel in Leuven heeft het faillissement uitgesproken van tien rechtspersonen en eenmanszaken.  Onder de falingen zit ook een café in Leuven. 

Loodgieter Beltechno uit Boutersem is in faling. Aangestelde curatoren zijn Mommaerts-Nysten. Dit duo buigt zich ook over het faillissement van café Super Celebrities aan de Bondgenotenlaan in Leuven en bouwbedrijf Inka aan de Nieuwstraat in Keerbergen.

Advocaat Nico Matthijs uit Tielt-Winge stopte zijn eenmanszaak. Curatoren Arnauts-Smeets zijn aangesteld. Transportbedrijf General Trans Group uit Overijse is niet langer actief. In deze zaak is curator De Lepeleire uit Brussel aangeduid. Voorts stopte Kris Van Aerschot uit Oud-Heverlee zijn activiteiten in de meubelbranche en is Ivo Serneels niet langer actief in het tuinonderhoud. Curatoren respectievelijk Bollen-Vandendries en Stevens. Deze laatste is ook aangesteld in de faillissementszaak van Kevin Geeraerts en Desktop Engineering, beiden uit Huldenberg, en verwarmingsinstallateur Big Green uit Herent.

Alle schuldvordering binnen 30 dagen indienen via regsol.