facebookcoverphotoangelo01Brouwerij Haacht bewandelt ongewone paden. Vanuit het huismerk Primus maakte de onderneming uit Boortmeerbeek een mini-docuserie. Free Spirits is een verzameling portretten van ongewone, eigenzinnige mensen. Twee jonge bedrijven aan de Vaartkom in Leuven maakten de opnames mee mogelijk: het communicatiebureau Boondoggle en het productiehuis Hotel Hungaria.

Free Spirits bundelt portretten van gelijkgestemde, eigenzinnige zielen. Het zijn allemaal mensen die hun eigen weg volgden en bewuste keuzes maakten in hun leven. Zij kozen ervoor om niet zomaar in het rijtje te lopen, maar om hun passies waar te maken.

Het eerste verhaal in de reeks is dat van Angelo. Een surfer die opmerkelijke surfplanken maakt in een land zonder torenhoge golven. Hij begon ermee omdat hij gepassioneerd is door surfen en het nodige materiaal niet op de markt te koop is. Dus bouwde hij het maar zelf.

Het verhaal van Angelo kan u de volgende dagen en weken tegenkomen in een tv- en cinemaspot. Naast de digitale vertaling in bannering en pre-rolls kan u ook een lange versie van zijn verhaal bekijken op het youtube-kanaal van Primus en op de nieuwe website Primus.be. De volgende afleveringen in de reeks van Free Spirits verschijnen tijdens de volgende weken via dezelfde kanalen.

Het tv-spotje kan u bekijken op https://youtu.be/jxOGIU00njs. De lange versie en de sidestory kan u ontdekken op https://youtu.be/Vn0BWz5u4B4 en https://youtu.be/tdNtPrbg0U. Hoed u wel voor het dialect.