BROERS DE WEVERDaan en Samuel De Wever van de onafhankelijke Belgische telecom operator Destiny zijn verkozen tot ‘jonge topmanager van het jaar’.

De broers richtten in 2008 Destiny op, een bedrijf gespecialiseerd in private datanetwerken en telecomoplossingen voor bedrijven. Zeven jaar later, staan Daan en Samuel De Wever aan het roer van een van de snelst groeiende bedrijven binnen de telecomsector met een omzetgroei van 1209% over de afgelopen vijf jaar.

“We staan er soms te weinig bij stil, maar wat begon als een droom, is vandaag uitgegroeid tot een mooi succesverhaal”, zegt Daan De Wever, managing director bij Destiny. “Deze titel is enerzijds een mooie erkenning, maar anderzijds opnieuw een motivator om te blijven doorgaan. Ook de komende jaren zien we immers nog potentieel om te groeien. Ons verhaal is nog lang niet gedaan.”

“Deze award is een erkenning voor het hele bedrijf en iedereen die de voorbije jaren heeft meegewerkt aan het succes van Destiny”, zegt zijn broer Samuel De Wever, CTO bij Destiny. Onze dank gaat dan ook in de eerste plaats naar al onze medewerkers, klanten en partners die zich dagelijks inzetten voor Destiny.”

Uit een selectie van enkele tientallen kandidaten werden voor de categorieën ‘ceo’ en ‘stichters’ verschillende genomineerden geselecteerd. Vervolgens was het aan een jury, die bestond uit vertegenwoordigers van de economische wereld, om de knoop door te hakken. Die jury ging daarbij vooral op zoek naar ondernemers die erin geslaagd zijn om innovatieve praktijken en technologieën te introduceren in de bedrijfsvoering en de operationele processen.

De verkiezing ‘Jonge Top Manager van het jaar wordt georganiseerd door Top Management.