Boekhouders willen speeddate met ondernemers

bluegroundAccountantskantoor BlueGround (tot nu toe bekend als Etugest Accountancy) neemt als eerste boekhoudkantoor deel aan Open Bedrijvendag. Ze zetten dat extra in de verf door te speeddaten met (aanstaande) ondernemers.

45 jaar lang was Etugest Accountancy een klinkende naam in en rond Brussel als boekhoudkundige partner van elke ondernemer. Nu wijzigde de naam Etugest Accountancy in BlueGround. “Deze naamsverandering richt zich hoofdzakelijk op het verbreden van de services voor vennootschappen: het opstarten van een activiteit of een vennootschap, vereffeningen, splitsingen, overnames en het begeleiden van aandeelhouders”, zegt Carine Van Roy.

“Met meer dan vijftig medewerkers wil BlueGround het boekhoudkundige fundament zijn, dat bedrijven en ondernemers toelaat om ongestoord hun focus op hun business te houden. We willen, net als Etugest Accountancy, optreden als financieel kenniscentrum waar verschillende expertises samenwerken, bedrijven van heel dichtbij opvolgen en begeleiden naar een duurzaam economisch succes.”

Elke ondernemer, startend of ervaren, is zondag 4 oktober welkom in de nieuwe kantoren van BlueGround in Vlezenbeek. Uiteraard krijgen bezoekers een blik achter de schermen. Maar ondernemer kunnen ook een afspraak maken voor een Speeddating Sessie. De medewerkers van BlueGround bezorgen elke geïnteresseerde ondernemer gedurende een half  instant en gratis boekhoudkundig advies en geven graag antwoord op elke ondernemersvraag.

Daarnaast pakt BlueGround op 4 oktober uit met een gratis seminarie met tal van inspirerende sprekers rond ondernemen, coaching en leidinggeven. De plaatsen voor de Speeddating Sessies en de sprekers zijn beperkt. Info en inschrijvingen via www.opdatemetetugest.be.