Bobarcafé zoekt plaatselijke ondernemers

bobarcafeVoor het cultuurcafé Bobar van het cultuurcentrum Het Bolwerk in Vilvoorde is het stadsbestuur van Vilvoorde op zoek naar een zelfstandige uitbater. “We mikken vooral op plaatselijke ondernemers met een passie voor cultuur en ervaring in de horeca die ons verhaal kunnen ondersteunen”, zegt Nadine De Breucker, diensthoofd van de stad Vilvoorde.

In september is het tien jaar geleden dat cultuurcentrum Het Bolwerk de deuren opende in hartje Vilvoorde. Speciaal voor dit feestjaar trekken de verantwoordelijken van de programmatie alle registers open voor een sprankelend aanbod. En tien maanden lang is er extra omkadering.

Het Bolwerk zoekt in dat kader een dynamische partner voor de zelfstandige uitbating van het cultuurcafé. “Ben je creatief? Met ervaring in de horeca? En met ondernemerstalent ? Vraag de infobundel op, spreek af voor een plaatsbezoek en bezorg je kandidatuur tegen 17 juni”, zegt De Breucker.

“In Het bolwerk is altijd wel iets te doen. Elke dag grote en kleine producties, van grote en kleine artiesten. Zowel volwassenen als jongeren en kinderen komen er aan hun trekken. Voor scholen is er een aanbod op maat van kleuters tot en met hoger secundair. In het centrum bevinden zich diverse lokalen, die je kan huren.”