beSteel toont voordelen van staalframe

staalframebouwHet Aarschotse bedrijf beSteel wil iedereen laten kennismaken met de voordelen van staalframebouw  als een duurzame en innovatieve bouwmethode.

“Bouwen met staalframe maakt het mogelijk om vooraf de duur van de werken te kennen en controle te houden over de precieze kosten van de bouw van een huis of renovatieproject”, zegt Hélène de Troostembergh van beSteel.

De meeste mensen kennen staalframe enkel uit industriële bouw en zien niet meteen een woning op die manier gebouwd worden. “Kiezen voor het staalframe van beSteel is een nochtans slimme oplossing voor tal van bouwprojecten”, zegt de Troostembergh. “Onze koudgewalste staalprofielen kan je gebruiken om een huis te bouwen, een sleutel op de deur woning te plaatsen, maar ook voor een casco woning, een appartementsgebouw en zelfs voor renovatie en het uitbreiden van bestaande woningen.”

Om het grote publiek te laten kennismaken met staalframe, organiseert beSteel een kijkdag in Begijnendijk. “Aan de  Liersesteenweg 220 in Begijnendijk  werd door met door CB-Construct met veel zorg  een huis gebouwd uit een kwalitatief staalframe van beSteel“, zegt de Troostembergh. De woning kan bezocht worden op zondag 3 april van 11 tot 16 uur. Deze nieuwbouwwoning is ook te koop.