beesteelbeSteel uit Aarschot lanceert een nieuw en innoverend concept, de “pod”. Dit nieuw concept komt uit Engeland waar het al een echte trend is.

“Een Pod is een heel eenvoudig concept”, zegt Hélène de Troostembergh van beSteel. “Het is een leefruimte die zowel een poolhouse, een huisuitbreiding, een kantoor of tuinbureau, een fitnessruimte, een extra kamer of zelf een bed and breakfast kan zijn. Je past de opties aan in functie van het gebruik dat je ervan wilt maken.”

“De modules worden volledig gemaakt in ons atelier en worden vervolgens op één dag geplaatst”, zegt Hélène de Troostembergh. “Mensen hebben dus geen hinder meer van langdurige werven. Een industriële productie van woonmodules garandeert ook een onberispelijke kwaliteit. Al onze huisuitbreidingen en woonmodules zijn volledig gemaakt in ons atelier te Aarschot. Dit helpt ons om een doorgedreven kwaliteitscontrole te doen. De industrialisatie van het proces laat ons toe om toch volledig gepersonaliseerde modules voor te stellen. De klant kan alle afwerkingsmaterialen zelf kiezen. ”

beSteel en bePods zijn merken van de groep LPW Corporate. LPW Corporate is een familiale KMO die sinds meer dan dertig jaar gespecialiseerd is in de verwerking van composietmaterialen en constructie.