Best Innovation award voor Best Sprinter Service

best sprinterBest Sprinter Service uit Herent kreeg tijdens het evenement Best of Transport in Groot-Bijgaarden de trofee voor Best Innovation.

Uitgeverij en tv-producent Transportmedia wil met het evenement Best of Transport de Belgische transportsector op een positieve manier bij het grote publiek onder de aandacht brengen. Tijdens die ceremonie ging Group-GTS (Tessenderlo) met de Safety Award aan de haal voor zijn bijdrage aan de veiligheid op de weg. De trofee voor Best Innovation prijkt inmiddels trots in de kantoren van Best Sprinter Service in Herent. Van Hove Garages (Renault Trucks) mag zich een jaar lange de Super Best Dealer noemen.

Meer dan vierhonderd mensen waren op uitnodiging van Transportmedia te gast in het Waerboomhof in Groot-Bijgaarden om de laureaten van Best of Transport te vieren. Traditiegetrouw reikte automobielfederatie Febiac de Best Selling Awards uit voor de best verkochte bedrijfsvoertuigen van het voorbije jaar. De Safety Award 2016… ging naar Group-GTS voor zijn algemene veiligheidsbeleid.

De prijs voor Best Innovation ging naar Best Sprinter Service dat verschillende transporteurs via een vernieuwend platform de mogelijkheid biedt om op een eenvoudige en efficiënte manier samen te werken en zo verschillende transportopdrachten uit te voeren. Dankzij dit systeem krijgen klanten hun bestelling sneller en kunnen de chauffeurs hun dagtaken beter indelen.