Bel&Bo opent winkel in Zemst

belenboKledingretailer Bel&Bo opent op 2 december een winkel in Zemst. Dat werd bekend gemaakt naar aanleiding van de opening van de 90ste Bel&Bo-winkel in het Oost-Vlaamse Brakel eerder deze week.

De winkel in Zemst is eigenlijk een vervanging van de Bel&Bo in Vilvoorde, die dicht gaat. “We zaten daar niet op de beste locatie en vonden in de stad niet meteen een beter pand. Maar Zemst ligt maar op een boogscheut”, zegt algemeen directeur Lode Benoit.

 Bel&Bo opende dit jaar ook al een nieuwe winkel in Koekelare en verhuisde drie andere vestigingen. Ook voor 2016 zijn er nog expansieplannen.  “Als de vergunningen tijdig rond geraken, komt er in het voorjaar nog een winkel in Antwerpen bij, en er zijn nog meer plannen voor 2016. Maar zolang de onderhandelingen lopen, kan ik daar nog niets over zeggen”, zegt Lode Benoit.

Bel&Bo staat voor een kleurrijke collectie kledij en accessoires voor het hele gezin. Het winkelpersoneel kreeg een speciale opleiding in stijl- en kleuradvies om klanten te helpen kiezen en combineren.