Bel&Bo opende vier nieuwe winkels, waaronder eentje in Tielt-Winge. De modeketen gebruikt voormalige panden van Charles Vögele. In totaal neemt Bel&Bo acht panden over van de Zwitserse keten, die zich heeft teruggetrokken uit België.

De panden werden volledig vernieuwd en omgebouwd naar het concept van Bel&Bo. De nieuwe winkels werden geopend in Poperinge, Ieper, Tielt-Winge en Schelle. De andere vier winkels worden in de loop van het jaar omgebouwd.

“De volgende maanden staan er naast die vier openingen nog vijf gepland. Wij zijn ervan overtuigd dat er in België nog veel potentieel is voor nieuwe Bel&Bo-filialen”, zegt ceo Michel Delfosse. Momenteel telt de Belgische modeketen 95 filialen, maar ze zal dus snel de kaap van honderd winkels bereiken.

Bel&Bo is een familiebedrijf dat meer dan dertig jaar geleden werd opgericht. Charles Vögele maakte een tijd geleden al bekend dat het zich volledig zou terugtrekken uit België. De winkels zijn nooit winstgevend geweest. Ook in andere landen heeft de keten zich teruggetrokken. Charles Vögele is nu in Italiaanse handen.