Onze jongens moeten binnenkort vol aan de bak op het WK in Rusland. Een rist Belgische bedrijven, waaronder enkele uit Vlaams-Brabant, gaven alvast het goede voorbeeld en “scoorden” enkele stevige deals. 

Op de resultaten van de Rode Duivels op het WK in Rusland is het nog even wachten. Een elftal Belgische bedrijven, waaronder enkele jongens van bij ons, leverden alvast economische glansprestaties zoals de aanleg van hybride speelvelden en de levering van witte sprays voor scheidsrechters. “Dit is een prachtige internationale vitrine voor onze bedrijven’, juicht Marc Lambotte, CEO van technologiefederatie Agoria.  De deals zouden samen goed zijn voor 15 tot 20 miljoen euro omzet. Ook enkele Vlaams-Brabantse bedrijven zijn aanwezig op het WK.

Technische drankapparaten

Zo plaatst Lancer Europe uit Zaventem technische drankapparaten. Daarmee staat Lancer meteen stevig in de spotlights. De technische drankapparaten zullen geïnstalleerd worden in alle steden waar het WK plaatsvindt.

Camera’s

NEP Belgium voorziet dan weer de beelden van onze scorende duivels in de hoogste kwaliteit. Het bedrijf uit Rotselaar is leverancier van 130 4K-camera’s in zes stadions. Daarboven levert NEP ook nog eens 128 medewerkers tijdens het WK. “Veel meer details of commentaar kunnen we voorlopig nog niet kwijt, dat wordt afwachten tot wanneer het WK van start gaat. We hebben strikte regels opgelegd gekregen van onder andere FIFA die we zeker willen respecteren” aldus Marc Convents, sales director bij NEP.

Vlotte communicatie

De verantwoordelijkheid voor een vlotte communicatie ligt dan weer in handen van het Ukkelse Telelingua International. Het bedrijf versterkt via vertalingen de interne en externe communicatieprojecten voor bedrijven die direct of indirect verbonden zijn met de organisatie van Rusland 2018.