UTOPOLIS openluchtOok deze zomer organiseert Utopolis de populaire Drive-in Movies. Utopolis heeft wel een bioscoop in Aarschot, maar de openluchtvoorstellingen zijn er enkel in Mechelen en Lichtaart. Ook bedrijven uit Vlaams-Brabant kunnen op sommige dagen een voorstelling van de Drive Inn afkopen.

Van 26 juni tot 28 augustus wordt het opnieuw genieten van kaskrakers aan het Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker in Mechelen en op de parking van Bobbejaanland in Lichtaart. “De editie van 2015 draait helemaal rond de letter B: beach, bar & blockbusters vormen de perfecte ingrediënten voor een spetterende avond”, zegt Marketing & Sales Officer Sofie De Beus van Utopolis. “Vanaf 19 uur is iedereen welkom om van een cocktail te komen nippen in de beachbar en los te gaan op de zomerse beats van enkele top dj’s. In Mechelen is het zelfs mogelijk om vanuit een van de jacuzzi’s een blockbuster gade te slaan. De film begint telkens om 22 uur.”

“De Drive-in Movies vormen het ideale kader voor een exclusieve bedrijfsvoorstelling”, zegt De Beus. “Bedrijven kunnen de unieke locaties afhuren op maandag-, dinsdag- of woensdagavond. Utopolis zorgt dan voor een evenement om ‘u’ tegen te zeggen. Bedrijven kunnen dan de weide promotioneel claimen en aankleden en hun merk of reclamespot op het witte doek laten verschijnen. We kunnen in overleg ook de film kiezen.”

Wie meer informatie wil over het B2B-aanbod van Utopolis kan terecht bij Sofie De Beus, tel. 015-56.08.33of sdebeus@utopolis.com