BDO neemt de aandelen van het consultancybedrijf Ideas at Work over. Na de recente overnames van Crossroad en de Leuvense start-up Eurides is Ideas at Work het derde bedrijf in drie maanden dat het advieskantoor met vestiging in Zaventem aan boord neemt.

Met de overname van de managementconsultant uit Koekelberg heeft BDO bijna een vijfde meer werknemers in dienst dan eind 2017. Het groeit naar meer dan 700 medewerkers.

BDO heeft vandaag experten in huis met heel diverse achtergronden: van ingenieurs tot psychologen en van juristen tot economisten. Zij moeten bedrijven in België helpen met hun digitale transformatie en de realisatie van hun strategische doelen.

Transformatie

“Met Ideas at Work maken we onze dienstverlening compleet. Dankzij hen kunnen we deze laatste stap doen en helpen we ondernemers om hun groeiambities te vertalen naar een concreet plan”, zegt Johan Vandenbroeck van BDO.

Ideas at Work gaat verder onder de naam BDO Ideas at Work en blijft zich toeleggen op transformatietrajecten. Dat gaat van een bedrijfsreorganisatie over een procesoptimalisatieproject tot het invoeren van het nieuwe werken. “Dit nieuwe partnership laat ons toe om de cirkel rond te maken en een volledig antwoord te bieden op de vragen van onze cliënten”, zegt Hans Wilmots, ceo van BDO.