BART VEULEMANS PLATBart Veulemans uit Tienen start als Klussenier, een veelzijdig vakman voor renovatie, onderhoud en verbouwingen. Hij richt zich zowel op particulieren als bedrijven.

“Na mijn opleiding graduaat Landbouw volgde ik een opleiding tot regeltechnieker aardgas en vaste brandstoffen”, zegt Bart Veulemans. “Mijn eerste werkervaring deed ik op als zelfstandig varkenshouder en akkerbouwer. Daarna maakte ik de overstap naar een bekende producent van haarden en kachels. Ik startte als arbeider en werkte me op tot hoofd van de afdeling beurzen, om daarna door te groeien tot eindverantwoordelijke voor aankoop, onderhoud & HVAC. Ondertussen besteedde ik al mijn vrije tijd aan mijn grote hobby: renoveren en verbouwen. Zo heb ik mijn eigen huis helemaal zelf verbouwd tot een comfortabele woning. Ook familie en vrienden weten mij steeds te vinden als er werken moeten worden uitgevoerd. Mijn grote droom was om van mijn hobby mijn werk te maken. Zo kwam ik bij De Klussenier terecht.”

Bart werkt voornamelijk alleen, maar voor grotere werken kan hij rekenen op de steun van collega’s uit de buurt zoals Filip Vandenberghe uit Boutersem en Johan Somers uit Langdorp Aarschot.

De Klussenier is een franchiseformule voor vakmannen die van alle markten thuis zijn. In tv-programma’s als ‘De Huisdokter’, ‘Grootse plannen’ of ‘Help, mijn man is een klusser!’, duiken ze op om kleine en grote renovatiewerken voor hun rekening te nemen.