Bart Mariman Chief Commercial Officer bij ISS

marimanISS Facility Services uit Vilvoorde versterkt zijn Country Management Team. Bart Mariman is er voortaan Chief Commercial Officer en wordt verantwoordelijk voor de commerciële strategie en groei van ISS Facility Services in België en Luxemburg.

Bart Mariman vervoegt ISS met een rijke ervaring in outsourcing, sales- en business management, voornamelijk opgebouwd in de IT-sector en technologische industrie, hij werkte vooraf reeds als VP Industry South-West Europe bij Siemens Business Services. Mariman behaalde zijn MBA aan de IMD Business School van Lausanne.
“Bart Mariman versterkt ons team op een cruciaal moment in de ontwikkeling van ons bedrijf”, zegt Kris Cloots, CEO van ISS Facility Services. “Met ons GREAT-project, zijn we ISS aan het transformeren om nog dichter bij onze klanten te staan en facilitaire oplossingen te creëren die naadloos aansluiten op hun manier van werken en hun wensen. Om die doelstelling te realiseren zal de expertise van Bart in het domein van outsourcing en services van grote waarde zijn.”