Bakala Academy zet deuren open voor bedrijven

bakalaBakala Academy zet de deuren open voor bedrijven. Het onderzoeks- en testcentrum uit Leuven biedt ondernemingen een sportieve bedrijfsactiviteit aan. “Een ideale sportieve break voor een gezonde levensstijl.”

“Op zoek naar een unieke bedrijfsactiviteit voor je team? Wij maken met plezier een pakket op maat voor de ideale sportieve break voor u en uw collega’s.” Zo kondigt Bakala Academy het initiatief aan.

“Een gezonde levensstijl maakt steeds vaker deel uit van de bedrijfscultuur. Werkgevers moeten op zoek gaan naar manieren om die te implementeren op de werkvloer. Dat begint vaak bij het warm maken van de werknemers voor gezonde en sportieve gewoontes. Heel wat bedrijven zijn daarin vandaag zo ver gevorderd dat ze zich engageren om samen sportieve uitdagingen aan te gaan.”

Bakala Academy wil enthousiaste werkgevers en werknemers ondersteunen om zich op elk niveau in te zetten voor een gezonde en sportieve levensstijl. Met een team van experts en een reeks fysieke testen is het daarvoor perfect uitgerust in het Athletic Performance Center. Daar testen ze niet alleen topatleten als Tom Boonen maar ook ambitieuze recreanten.

“Wij zorgen voor een pakket op maat. We komen ter plaatse voor een interactieve workshop, al dan niet gecombineerd met een testdag. Tevens bereiden we de  werknemers voor op een fysiek event of ontvangen we hen in het kader van een teambuildingsactiviteit.”