Award voor Proximus-Spearit

Dell Partner of the Year 2015 Belgium-LuxembourgProximus-Spearit uit Diest kaapte op de EMEA conferentie in Wenen de “Partner of the Year 2015 Belgium-Luxembourg” van Dell weg. Dat is een hele prestatie, want het bedrijf heeft nog maar één jaar een partnership met Dell.

Proximus-Spearit bundelt zijn erkende expertise in informatica-netwerken, opslagsystemen, virtualisatie, wifi en beveiliging in één op maat gemaakt, compleet IT-pakket. “Zo bieden wij het antwoord op al de behoeften van onze klant”, zeggen ze bij Proximus Spearit. “Het doel is het informaticapark van onze klanten te onderhouden en te ondersteunen. Maar dat niet alleen, we maken de infrastructuur ook klaar voor de toekomst. Zo kunnen onze klanten slimmer werken en sneller groeien.”

Dat Proximus-Spearit bijzonder goed presteert, bleek dus nog maar eens tijdens de EMEA conferentie in Wenen. “We werden pas in oktober vorig jaar Dell partner”, zegt Luc Meulemans, Salesmanager van de Dell divisie bij Proximus-Spearit. “We hebben de workflow voor dit partnership gestart vanaf nul. In mei dit jaar haalden we het ‘Premier Partnership’ binnen voor alle Dell Solutions,  zowel technisch als sales. Nu kregen we in Wenen, in aanwezigheid van Michaël Dell, deze award. Het is echt een beloning voor de inzet van ons hele team.”