AVEVE opent flagshipstore in Leuven

aveveAVEVE heeft een nieuwe winkel geopend aan de Aarschotsesteenweg in Wilsele, deelgemeente van Leuven. Deze flagshipstore van de tuin-, dier- en bakspecialist zet vooral in op beleving.

Flagshipstores zijn grote winkels waar de merkbeleving vooropstaat. Nu de consument steeds meer begint te kopen op internet moeten fysieke winkels meer toevoegen aan die beleving. Vanuit dat concept opende AVEVE, de bedrijvengroep actief in land- en tuinbouw, de winkel in Wilsele.

AVEVE is marktleider in het leveren van goederen en diensten aan de professionele sector. De groep heeft in ons land ook de grootste keten tuincentra voor particulieren. AVEVE is sinds jaar en dag verankerd in Leuven, waar ook de hoofdzetel gevestigd is.

Het nieuwe paradepaardje van de keten heeft een oppervlakte van 3.000 vierkante meter, met een aangebouwde serre van nog eens 800 vierkante meter. “Dit is de grootste AVEVE-winkel van de 230 die de keten telt”, zegt manager Dany De Baere. “De échte flagshipstore van AVEVE biedt werk aan vijftien mensen.”

“Winkelen bij AVEVE moet een belevenis zijn voor onze klanten”, zegt Luc De Ley, manager winkels van AVEVE Retail. “Door de houten afwerking versterken we het gevoel van landelijkheid. Er is een extra groot eiland met levende dieren en we hebben alle faciliteiten voor bakworkshops.”

“We willen onze klanten helpen groeien in hun passie voor tuin, dier en thuisbakken”, stelt Sabine Devreese, algemeen directrice van AVEVE Retail. “We willen meedenken met hun project en het juiste product verkopen.”