ARVAL 4000Leasingbedrijf Arval uit Zaventem leverde het 40.000ste voertuig van zijn vloot in België . In maart maakte Arval Belgium nog uitstekende resultaten bekend over het voorbije jaar. Toen werd ook bekend dat de Belgische vloot van Arval op 31 december 2014, 38.465 voertuigen telde, goed voor een marktaandeel van 11,3 procent.

“Met een groei van twee procent  in het eerste kwartaal van dit jaar deed Arval Belgium het al bijna dubbel zo goed als de totale Belgische markt van de multimerken leasemaatschappijen”, zegt Roberto Fonseca, general manager van Arval Belgium. Door het overschrijden van de kaap van 40.000 voertuigen verstevigt Arval zijn positie in de top 5 van grootste leasemaatschappijen. De afstand tussen de verschillende maatschappijen onderling wordt ook kleiner. Waar het verschil tussen de nummer 1 en de nummer 5 in december 2011 nog 22.000 voertuigen bedroeg, is dat vandaag amper vijfduizend voertuigen.

Arval steekt haar ambitie om de grootste leasemaatschappij in België te worden niet meer onder stoelen of banken. “Ons innovatief account team concept draagt ongetwijfeld bij aan dat succes’, zegt Roberto Fonseca. “Niet alleen staan ze in voor het wagenbeheer van a tot z, ze brengen daarmee ook elke dag opnieuw onze troeven in de praktijk: persoonlijk contact, korte communicatielijnen en het leveren van een kwaliteitsservice.”

Het was USG People (Human Ressources dienstverlener) die in aanwezigheid van Els Costers, sales director van Arval Belgium, de 40.000ste wagen in ontvangst mocht nemen. Om dat te vieren was er een ontbijt voor alle bestuurders die een nieuwe wagen kwamen ophalen. “USG is trots de bestuurder te mogen leveren voor de 40.000ste wagen die Arval op de baan zet”, zegt Michel van Dongen, Mobility Manager van USG People. “Voor USG is dit opnieuw een tevreden werknemer die zorgeloos de baan opgaat.”