ARVALArval België uit Zaventem start met Arval Mid-Term Rental, een nieuwe formule voor de verhuur van voertuigen voor een periode van 1 tot 24 maanden. Dat is een antwoord op de vraag van bedrijven naar meer flexibiliteit. Deze lancering maakt van Arval de enige verhuurder van bedrijfswagens die verhuurtermijnen aanbiedt van één tot zestig maanden en die inspeelt op de verschillende behoeften van ondernemingen.

De nieuwe verhuurformule is een flexibele oplossing voor bedrijven die tijdelijk meer voertuigen nodig hebben omwille van piekactiviteiten, seizoenswerk en verschillende vormen van tewerkstelling. “Arval Mid-Term Rental helpt ondernemingen hun business in een gunstig ritme te doen groeien”, zegt Roberto Fonseca, general manager van Arval Belgium. “Het innovatieve product draagt bij tot de optimalisatie van de voertuigenvloot, we zijn er zeker van dat het vele verantwoordelijken zal overtuigen.”

Arval Mid-Term Rental heeft een degressief tarief in functie van de verhuurtermijn. Hoe langer de beoogde verhuurtermijn, hoe lager de prijs.

Het bedrijf kiest een voertuigcategorie aangepast aan de behoeften, in functie van het professionele gebruik en van het budget. Alle diensten zijn inbegrepen in het contract.

“Met Arval Mid-Term Rental bieden we een specifieke voertuigcategorie aan in een geïntegreerde huurformule. Dankzij dit duidelijke, transparante aanbod is het snel kiezen voor de meest geschikte formule”, zegt Roberto Fonseca.

Arval de uitlevering van de voertuigen binnen 48 uur, overal in België.