Annelies Steenbeke partner bij BDO

Annelies SteenbekeAnnelies Steenbeke (45) uit Bierbeek is de nieuwe partner van de steeds groeiende Interim Management afdeling van van BDO.

Steenbeke is handelsingenieur (KUL), ze startte haar loopbaan bij Ernst & Young als auditor, zette de stap naar BDO Interim Management na een rijk gevulde carrière bij Robert Half International. Daar startte ze in 1996 als consultant voor Accountemps in Brussel. Vooraleer Accountemps op te starten in Luik in 2003 werkte ze gedurende vier jaar als HR adviseur bij Imec in Leuven.

Al snel werd ze manager voor alle productlijnen in de Robert Half kantoren in Luik en Charleroi om uiteindelijk gedurende 3,5 jaarverantwoordelijk te worden voor Accountemps Brussels en Wallonië.

In januari 2014 ging ze een nieuwe uitdaging aan en vervoegde BDO Interim Management als senior manager waar ze het departement leidt sedert eind 2014. Als Partner zal ze verantwoordelijk zijn voor het adviseren en begeleiden van bedrijven en organisaties, zowel uit de privé- als de overheids- en non-profit sector, die tijdelijk geconfronteerd worden met een gebrek aan interne resources. Ook bij veranderingsprocessen worden steeds meer interim managers ingeschakeld.

Annelies Steenbeke woont Bierbeek. Haar vrije tijd vult ze met lezen, klassieke muziek en haar twee zonen.