Amplexor wordt structurele ICT-partner van KBC Group

AMPLEXORDe Leuvense Enterprise Content Managementspecialist Amplexor werd door de KBC Group gekozen als structurele partner voor de bouw en het onderhoud van verschillende KBC websites en web content managementsystemen.
De voorbije jaren deed KBC al meermaals beroep op de expertise van Amplexor. De eerste samenwerking dateert van 2005. Amplexor ontwikkelde in de loop der jaren verschillende websites voor de bank-verzekeraar. Vorig jaar koos KBC Amplexor voor de bouw van een gloednieuwe website voor ondernemers.
“KBC maakt al jaren gebruik van de ICT-diensten van Amplexor”, zegt Sales Manager Lode Vandermeulen van Amplexor. “Dat KBC ons nu kiest als structurele partner is een bekroning van al het geleverde werk. De komende jaren zullen we het IT-departement van KBC de resources en de skills leveren voor de ontwikkeling van web content managementplatforms in Drupal en Adobe Marketing Cloud.”
“Amplexor heeft zich steeds een betrouwbare en flexibele partner getoond”, zegt Luc Pauwels, CIO Belgium bij KBC Bank & Verzekering. “Om KBC’s ambities in de digitale wereld waar te maken, beslisten we om over te schakelen naar modernere digitale platformen. KBC selecteerde Adobe AEM en koos voor Amplexor als partner voor de professionele aanpak van zowel de ontwikkeling als het onderhoud van de vernieuwde websites en portals. De samenwerking met Amplexor laat KBC ook toe om de leercurve die samengaat met de ontwikkeling, implementatie en exploitatie van het nieuwe platform voor de eigen medewerkers te verkorten.”

De expertise van Amplexor gaat van het ontwikkelen van intranet architecturen tot het implementeren van informatiegedreven websites. De consultants van Amplexor bieden advies- en implementatiediensten inzake informatie architectuur, search oplossingen, document beheersoplossingen en web content management platformen. Het Leuvense bedrijf Amplexor heeft ook kantoren in Gent, een development center in het Roemeense Cluj en maakt sinds januari 2014 deel uit van euroscript International SA.