Amplexor sluit partnerschap met Sitecore

1108 Eric PietersHet Leuvense Amplexor en Sitecore hebben een partnerschap gesloten voor de Belgische markt.

Sitecore is wereldwijd leider op het gebied van customer experience management-software. Amplexor biedt het Europese SXP-platform van Sitecore vanaf nu aan als customer experience-platform naast Adobe, SDL Web (het vroegere Tridion), Drupal en Liferay. Doel is dat Sitecore op korte termijn één van de drie meest verkochte platformen wordt binnen het aanbod van Amplexor.

Sitecore, een platform gebaseerd op .Net technologie, vervolledigt Amplexor’s huidige aanbod van platformen zoals het Java-gebaseerde Adobe. Voor Eric Pieters, CEO van Amplexor, brengt Sitecore vooral een toegevoegde waarde op het vlak van customer insights: “Sitecore is een Europees platform, wat een mooie troef is. Maar het is meer dan dat. Het is met name interessant voor digitale marketeers die op zoek zijn naar een oplossing met de nodige marketingtools om maximale conversie te bereiken. Sitecore is een topproduct als het over digital experience management gaat. Het biedt elke individuele bezoeker van een website contextgebonden en gepersonaliseerde content aan.”

“Wij zijn verheugd dat Amplexor benoemd is tot implementatiepartner van Sitecore”, zegt Ties Arts, Managing Director Benelux van Sitecore. “Het Sitecore Experience Platform past perfect bij de ervaring en ambitie van een toonaangevend bedrijf in de corporate markt zoals Amplexor. Dit partnerschap onderstreept onze gezamenlijke visie voor wat betreft de beste strategische keuze van organisaties in het digitale tijdperk van vandaag, namelijk het aanbieden van een kanaalonafhankelijke, consistente klantervaring.”

Amplexor gaat als eerste binnen de euroscript groep aan de slag met Sitecore. Het partnerschap concentreert zich in eerste instantie op de Belgische markt. Op termijn kan de samenwerking uitgebreid worden naar andere landen van de groep.