albert heijnDe Nederlandse supermarktketen Albert Heijn opent binnenkort een filiaal aan het Engels Plein in Leuven. “Persoonlijke service, Belgische kwaliteit en Hollandse prijzen”. Met die slogan opent Albert Heijn steeds meer winkels in ons land.

Momenteel is Albert Heijn op zoek naar zowat zestig personeelsleden, van winkelbedienden en jobstudenten, tot een teamleider en een kwaliteitsmedewerker voor de vestiging in Leuven die in de lente opent. “Om de Leuvenaar te laten kennismaken met onze persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen zijn we op zoek naar een 60-tal gemotiveerde medewerkers. De wervingen gaan nu van start”, zegt Sally Herygers.

“Bij Albert Heijn willen we de persoonlijke kruidenier zijn waar het goedkoop en plezierig winkelen is”, zegt Herygers. “Daarom staat plezier in het werk bij ons voorop. Want mensen die met plezier werken, zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen. We doen dit door afwisseling, persoonlijke aandacht, openheid, positieve energie, coaching en interessante arbeidsvoorwaarden aan te bieden.”

Of er in de loop van dit jaar nog nieuwe vestigingen van Albert Heijn komen in Vlaams-Brabant, is nog niet duidelijk. “Maar het is wel zo dat we op verschillende locaties werken”, zegt Sally Herygers. “Maar wij communiceren daarover eens alles zeker is.” De Nederlandse supermarktketen maakte wel al bekend dat ze in de loop van dit jaar online actiever zal worden in België.