Albert Heijn komt naar Boortmeerbeek

albert heijnDe Nederlandse supermarktketen Albert Heijn opent eind dit jaar een nieuwe winkel aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek. Voor deze nieuwe vestiging worden zo’n veertig medewerkers gezocht

Er worden medewerkers gezocht met uiteenlopende profielen: van teamleiders of afdelingsverantwoordelijken tot winkelbedienden en jobstudenten. Het gat zowel om deeltijdse als om voltijdse jobs.

“Plezier in het werk staat bij Albert Heijn voorop. Want mensen die met plezier werken, zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen”, klinkt het bij Albert Heijn. “Dat bereik je door afwisseling, persoonlijke aandacht, openheid, positieve energie, coaching en interessante arbeidsvoorwaarden aan te bieden.”

“Dat we hierin slagen, werd bevestigd in het zomerrapport van het onderzoeksbureau GfK”, zegt zegt Sally Herygers van Albert Heijn. “We behaalden de hoogste score op uitstraling in hun nationaal onderzoek over supermarkten. Een geweldig compliment van onze klanten dat helemaal te danken is aan onze fantastische medewerkers.”

De Albert Heijn van Boortmeerbeek komt op de Leuvensesteenweg, op de plaats waar vroeger campingwinkel Salu was gevestigd. Het gebouw van dat bedrijf werd gesloopt om de supermarkt te kunnen bouwen.

Meer informatie vind je op deze site.