AEB bundelt aanbod aan signalisatie

AEB_CataloogHet bedrijf AEB, gevestigd in de industriezone van Mollem (Asse), bundelde het aanbod aan signalisatie en verlichting voor auto’s en vrachtwagens in een nieuwe cataloog. “Als enige Belgische fabrikant van signalisatielichten bieden wij een ruim aanbod van kwaliteitsvolle producten aan een eerlijke prijs”, zegt zaakvoerder Rob Dingemans.

AEB staat voor Appareils electriques et electroniques belges. Sedert de oprichting in 1959 vervaardigt de firma elektrische benodigdheden voor auto’s. Vandaag zijn dat vooral zwaai- en flitslichten, lichtbalken en LED-signalisatie en allerlei accessoires. Aanverwante producten zijn mist- en achterlichten, reflectoren en werklampen.

“Onze nieuwe cataloog is een gedetailleerd werk waarin het volledige aanbod aan signalisatie en verlichting dat op de markt verkrijgbaar is aan bod komt. Door een hoge kwaliteit en een scherp prijsniveau zijn wij een ideale partner voor zowel kleine als grote bedrijven”, zegt Dingemans. Klanten appreciëren ook de grote voorraden van AEB.

“Ons cliënteel is zeer divers. Van autoshops en gespecialiseerde ombouwbedrijven tot constructeurs. Zowel in België als in de rest van Europa. Naast standaardformules bieden wij ook klantspecifieke oplossingen voor alle toepassingen van signalisatie en verlichting.”

AEB is actief in diverse sectoren, van industrie over landbouw tot de overheid. Het bedrijf tekent voor productie, levering en dienst na verkoop. Het team in Mollem bestaat uit vijftien werknemers. De meesten zijn er al jaren aan de slag. “Hooggekwalificeerde medewerkers zorgen voor een persoonlijke dienstverlening. Wij onderscheiden ons door onze bedrijfseigen filosofie, aanpak en productmix.”