Adecco herschikt Professional Staffing

Ass. Trimedia: Start PeopleAdecco Group Belgium uit  Groot-Bijgaarden voert een aantal wijzigingen door binnen de organisatie van de Professional Staffing business units van Adecco Group Belgium.

Tom Van de Woestijne, voormalig Managing Director van XPE Pharma & Science, werd benoemd tot Head of EMEA Sales voor de zo pas opgerichte Global Business Line Life Sciences. Hij zal rapporteren aan Mark De Smedt, Executive Committee Sponsor of Healthcare and Life Sciences en Region Director Northern Europe.

Hubert Vanhoe, Director Professional Staffing, neemt – naast zijn directierol – met onmiddellijke ingang ad interim de functie van Tom Van de Woestijne over. Samen met het ervaren managementteam van XPE Pharma & Science en in nauwe samenwerking met Tom Van de Woestijne in zijn nieuwe functie, is de businesscontinuïteit verzekerd.

Binnen 3W, Adecco’s interim management divisie, geeft Walter Bauwens de fakkel door aan Christine Van den Eynde. Zij startte begin 2015 bij 3W.  Walter Bauwens zal zich voortaan volledig richten op zijn bedrijf Relife waar hij zijn passie naar resultaatgericht authentiek management verder kan waarmaken. Hij is tevens bestuurder bij Alive Dialogue vzw, een dialoog platform voor authentieke leiders in Vlaanderen.

Jacob Roth wordt de nieuwe Managing Director van Modis Belgium. Sinds november 2008 speelt Roth een cruciale rol in de groei en het succes van Modis Belgium, eerst als Account Executive en later als Business Development Manager.  Roth volgt in deze functie Bjorn Van Reet op die, naast zijn directierol, terug zal focussen op zijn functie als ICT Director binnen de Adecco Belgium Group.

“2016 wordt een olympisch jaar vol uitdagingen”, zegt Hubert Vanhoe, Director Professional Staffing. ” We zijn blij met deze nieuwe ploeg aan de startlijn te staan en hebben er alle vertrouwen in dat we ook in 2016 grenzen gaan verleggen.”