De Leuvense rechtbank van Koophandel heeft het faillissement uitgesproken van acht handelszaken. Sommigen legden zelf de boeken neer, anderen werd failliet verklaard na dagvaarding. 

Dierenspeciaalzaak Animalfun aan de Leuvenselaan in Tienen legde de boeken neer. Ook de overkoepelende vennootschap Maes Holding hield het voor bekeken. Curatoren: Jos Mombaers en Steven Verbeke. Aan de Leuvensebaan in Ottenburg (Huldenberg) is de economische activiteit van bemiddelingsonderneming Me Autamme stopgezet. Het management legde zelf de boeken neer. Ook hier gaan Mombaers en Verbeke aan de slag als curatoren. Treecosmetics, een groothandel in parfums en cosmetica uit Herent, stopte de activiteiten. De zaakvoerders trokken de deur aan de Notelarenweg achter zich dicht. Ook zij legden de boeken neer. Net als vertaler/tolk Mohammad Arzomand uit Heverlee.

Faillissement na dagvaarding 

De Kdb Group uit de Parkstraat in Haasrode (Oud-Heverlee) werd dan weer op dagvaarding failliet verklaard. Brandaan Mombaers is aangesteld als curator. Voor het bouwrijp maken van je grond moet je niet meer aankloppen bij Tim Verhulst uit Tremelo. Ook hij werd op dagvaarding failliet verklaard, net als textielgroothandel Alcoma met maatschappelijke zetel op het Herbert Hooverplein in Leuven. Brandaan Mombaers behandelt de zaak van Verhulst, het duo Mombaers-Verbeke buigt zich over het faillissement van Alcoma. Horecazaak Kaen Khoun aan de Weggevoerdenstraat in Wilsele (Leuven), ten slotte, werd vorige week failliet verklaard op dagvaarding. Curator: Brandaan Mombaers.

Schuldvorderingen binnen 30 dagen via regsol.