BDOaccountantHet accountantbureau BDO uit Zaventem werd uitgeroepen tot winnaar van Network of the Year editie 2015. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan netwerken die het voorbije jaar winstgevende groeistrategieën hebben toegepast en uitmunten in cruciale strategische en operationele domeinen.

BDO kaapte de prijs in de categorie Network of the Year weg tijdens de International Accounting Bulletin (IAB) Awards 2015 in Londen. Deze jaarlijkse awards huldigen uitmuntendheid in het accountantsberoep en brengen vooraanstaande spelers van de sector samen. BDO moest opboksen tegen sterke concurrenten zoals PWC en KPMG.

De voortdurende ontwikkeling van het netwerk is een essentieel onderdeel van de strategie van BDO. In 2014 stegen de samengevoegde wereldwijde inkomsten met 8,81 procent, waarbij voor het eerst de kaap van 7 miljard dollar overschreden werd. Het geografische bereik werd uitgebreid met toevoeging van bedrijven uit acht landen.

Door die grotere aanwezigheid kunnen meer consistente niveaus van dienstverlening en klantenservice aangeboden worden. BDO behaalt geregeld sterke resultaten bij klantenenquêtes over de professionele aanpak.

“Ik ben trots op deze erkenning van uitmuntende standaarden in heel ons netwerk”, zegt Martin van Roekel, CEO van BDO. “Kwaliteit, expertise en toewijding blijven centraal staan in onze dienstverlening. Net daarom spreken steeds nieuwe bedrijven ons aan om deel uit te maken van het netwerk.”