Aarschot investeert in Lokale Economie

stad-aarschot-01Het stadsbestuur van Aarschot is op zoek naar een medewerker Lokale Economie. “In eerste instantie wordt de medewerker aangeworven voor een project van twee jaar, maar de kans is reëel dat dit project verlengd wordt”, zegt departementshoofd Katrien Van Passel.

De medewerker zal een coördinatierol op zich nemen voor de onlangs gevormde ‘stuurgroep handelskern’. “De deskundige zal onder meer het beleid van de stad inzake lokale economie uitwerken en coördineren”, zegt Van Passel.  “Hij of zij zal daarbij de focus houden op de handelaars en kern. Uiteraard moet de medewerker goede contacten onderhouden met onder andere handelaars, horeca, UNIZO, Voka, de provincie Vlaams-Brabant.”

“De medewerker moet complementair werken op het vlak van evenementenbeleid en bedrijventerreinen en de steeds veranderende wetgeving inzake lokale economie opvolgen.

Ook het voorbereiden van het budget voor lokale economie behoort tot het takenpakket.”

Vanuit de coördinatierol centrummanagement zal de medewerker ook subsidiedossiers afhandelen. Nog een taak is het coördineren, opwaarderen en administratief opvolgen van de wekelijkse markt.

Kandidaten moeten voldoen aan de aanwervingsvoorwaarden (waaronder de vereiste over de taalkennis) en hebben minstens een bachelordiploma, bij voorkeur in bedrijfsbeheer, marketing, of een gelijkaardige richting.

Kandidaten sturen hun sollicitatiebrief met curriculum vitae, een afschrift van

diploma  en een recent uittreksel uit het strafregister voor vrijdag 18 december naar het college van burgemeester en schepenen, Ten Drossaarde 1 in 3200 Aarschot.

Meer informatie bij de personeelsdienst van de stad Aarschot, Ten Drossaarde 1 in Aarschot, tel. 016-55.03.23, personeelsdienst@aarschot.be