WINXX heet het nieuwste vastgoedparadepaardje van Brussels Projects. Deze 75 hippe appartementen verrijzen momenteel in een van de meest trendy stukjes van Brussel: de zone tussen Tour & Taxis en de Manhattanwijk die in volle expansie is. “Het is een mooi investeringsproject in een buurt die zeker voor expats heel interessant is. WINXX biedt een mooi kans voor wie wil investeren in een kwalitatieve businessflat en probleemloos wil genieten van huuropbrengsten. Met onze in-house verhuurdienst Brussels Business Flats ontzorgen wij de klant”, stelt salesmanager Louis Van Hulle.

Brussels Projects bouwt, verkoopt en verhuurt al sinds 1989 kwaliteitsvolle appartementen in de hoofdstad. “Voor elk project hanteren we strikte criteria wat locatie, meerwaarde- en verhuurpotentieel betreft”, luidt het. De ligging is bij WINXX een van de absolute troeven. “Het ligt op wandelafstand van de iconische Citroëngarage waar binnenkort het Museum of Modern Art komt. De Picardvoetgangersbrug zal rechtstreeks toegang bieden tot de site van Tour & Taxis. In de buurt zijn vele kantoorgebouwen in ontwikkeling en het historische stadscentrum met gezellige terrasjes en restaurants ligt op wandelafstand”, verduidelijkt Van Hulle.

Interessante huurprijs

In tijden dat u geld verliest met uw spaarboekje of gokt op de immer turbulente beurs, blijft vastgoed een veilige haven. En WINXX is geliefd, want 30 % van de appartementen zijn vandaag al verkocht. De prijzen schommelen tussen 167.000 en 420.000 euro: van studio tot penthouse. “Goed om weten is dat Brussel het voordeel van een aankoopprijs op nationaal niveau heeft, terwijl de huurprijzen net internationaal gericht zijn. Dat is te danken aan de instroom van kapitaalkrachtige huurders die werken in de Europese instellingen of bij de vele multinationals die Brussel telt.”

“Geen zorgen, wel inkomsten”

WINXX laat zich omschrijven als een topproject voor investeerders met het oog op verhuur. “Met Brussels Business Flats (BBF) nemen wij alle verhuurzaken van de eigenaar in onze handen die zich van niets nog iets moet aantrekken. Ons team bestaat uit vastgoedspecialisten die zich bekommeren om prospectie, administratie, opvolging van betalingen, technische opvolging … Alles wordt geregeld. Bovendien staat BBF technics, ons ervaren technisch team, 24/7 ten dienste van de eigenaar en de huurders. De zorgen zijn voor ons, de opbrengsten voor u. Wij beschikken over een schat aan ervaring en hebben 1.800 Brusselse appartementen in beheer”, besluit Van Hulle.

 

WINXX, by Brussels Projects
www.winxx.be
info@winxx.be
Opendeurdag op 21 oktober!