De revolutionaire netwerksessie die matcht op basis van artificiële intelligentie is een van de vele redenen waarom u op 14 juni naar Made in Vlaams-Brabant Live moet afzakken. MeetMatch verbindt mensen op basis van hun talenten zodat iedereen zijn persoonlijk eco-systeem van persoonlijke contacten opbouwt. “Wij brengen de aanwezigen samen op een leuke zonder dat u daar veel voor moet doen. Het is 40 keer efficiënter dan om het even welke andere methode”, verduidelijkt medeoprichter Geert Van Wonterghem.

Succesvolle bedrijven zoeken constant om hun netwerk uit te bouwen. Op klassieke events weet je meestal niet wie interessant is voor jou. En als je het al weet, dan is het vaak niet evident om die persoon te spreken. “MeetMatch gebruikt als enige ter wereld geavanceerde artificiële intelligentie om deze problemen volledig op te lossen. Mits een goede voorbereiding is netwerken met MeetMatch 40 x efficiënter dan met eender welke andere methode. En het zorgt voor een leuke extra dynamiek in jouw event”, weet Van Wonterghem.

Hoe werkt het?

MeetMatch maakt gebruik van een algoritme dat vele bronnen doorzoekt om te zien of twee mensen matchen met elkaar. De gepatenteerde artificiële intelligentie analyseert het persoonlijke profiel en de bedrijven waarvoor die persoon werkt. Voor elk bedrijf bekijkt het onder meer de website, patentendatabank, social media en Wikipediapagina. Dit om goed te begrijpen wat dit bedrijf doet en naar waar het wil evolueren. “De meeste andere tools checken op gelijkheid. Maar als je erg op elkaar lijkt dan ben je typisch net concurrenten en is het vaak niet interessant om met elkaar te praten. MeetMatch matcht mensen voor onder meer optimale complementariteit. Dit geeft de hoogste kans op win-win relaties”, stelt Van Wonterghem.

Hoe deelnemen?

MeetMatchen is eenvoudig. Registreren kan zonder dat de deelnemer één letter moet typen. Binnen 20 seconden kan iedereen aan de slag. U krijgt ook features zoals het vloerplan ter plekke, chat, evaluatieformulier, sponsorlijst, … De a. i. biedt eveneens een kwaliteitsvolle deelnemerslijst met daarop de functie van uw gesprekspartner, de activiteit van het bedrijf en nog zoveel meer. Met een druk op de knop is het bovendien mogelijk om naamkaartjes uit te wisselen die up-to-date blijven. Een andere optie is dat MeetMatch deelnemers laat meestemmen tijdens presentaties. De resultaten worden in real-time meegenomen voor matchmaking. En er is nog zoveel meer. Kom het ontdekken en vooral: doe er uw voordeel mee tijdens een amusante avond. “Dit is ook het succesrecept voor de netwerkeconomie van morgen”, besluit Geert Van Wonterghem.

Surf ook naar: www.meetmatch.biz